O nama

NORMA Grupa je lider na svetskom tržištu u oblasti Tehnologije konstruisanih spona i spojnica. Nudi više od 35.000 proizvoda visokog kvaliteta i rešenja za gotovo 10.000 aktivnih korisnika širom sveta. Kompanija proizvodi i prodaje široku paletu inovativnih rešenja u kategorijama spona, spojnica i fluid programa za različite klijente u više od 100 zemalja.

NORMA Grupa radi sa odabranom mrežom distributivnih partnera u svakom regionu sveta gde je svaki specijalizovan za distribuciju na svom tržištu. Sa izuzetnim Norminim asortimanom, oni mogu obezbediti rešenja za različite zahteve i pružiti odgovarajuću podršku kada je ona potrebna.

Težimo sigurnijem, čistijem i energetski efikasnijem svetu. U vozilima, brodovima, vozovima, avionima, kućnim aparatima, motorima kao i u vodovodnim, farmaceutskim i biotehnološkim sistemima, izvrsnost proizvoda Norma Grupe uvećava sigurnost i pouzdanost u savremenom svetu. Tehnologije koje se koriste u proizvodnji pomažu životnoj sredini štiteći dragocene izvore energije i smanjujući emisiju i zagađenje.

Fokus

NORMA Group brendovi

ABA, Breeze, CONNECTORS, NORMA, Serflex i Torca su vodeća imena u industriji pričvršćivanja creva i cevi. Zajedno, oni pokrivaju najširi mogući spektar industrijskih standarda i oblasti primene, uključujući Kontrolu emisije, Rashladne sisteme, Dovod vazduha i indukciju, Pomoćne sisteme i Infrastrukturu.

Globalni delokrug, lokalno prisustvo

NORMA Group radi sa odabranom mrežom distributivnih partnera u svakoj regiji sveta, pri čemu se svaka mreža specijalizuje za distribuciju na veliko na svom nacionalnom tržištu. Sa izuzetnim globalnim izborom proizvoda NORMA Groupe i vrhunskom tehnologijom, one su u stanju da obezbede rešenja za sve potrebe povezivanja i da ponude celokupnu podršku i servis rezervnih delova..

Ka bezbednijem, čistijem i energetski efikasnijem svetu

U vozilima, brodovima, vozovima, avionima, kućnim aparatima, motorima, u vodoinstalaterskoj, farmaceutskoj i biotehnološkoj upotrebi i u mnogim drugim kontekstima, izvrsnost proizvoda NORMA Grupe pomaže u poboljšanju bezbednosti i pouzdanosti u modernom svetu. Rešenja kompanije obezbeđuju superiorni performans i smanjenje troškova kupca i krajnjeg korisnika. Tehnologije kompanije pomažu životnoj sredini tako što štite dragocene energetske resurse i smanjuju emisiju, zagađenje i težinu.

Istorija

IstorijaNORMA Group je osnovana 2006. kao rezultat spajanja ABA Group i NORMA-e. U 2007. godini, NORMA je kupila Breeze Industrial Products Corporation, čime je kompanije stekla jak oslonac u SAD.

ABA Group (Švedska) AB
ABA Group je osnovana 1896. Od tada se razvila do multinacionalne kompanije koja se specijalizovala za dizajn i proizvodnju šelni i konektora za creva i cevi, za različitu globalnu primenu.

NORMA (Nemačka)
NORMA je osnovana 1949, kao RASMUSSEN GMBH (Nemačka). U prethodnoj deceniji se razvila u grupu kompanija od globalnog značaja. Njeni tehnički superiorni i praktični elementi za povezivanje i zadržavanje su orijentisani ka kupcima, čime se postavlja standard kvaliteta. Sa ovim proizvodima, distribuiranim širom sveta pod imenom NORMA™, Rasmussen GmbH je osvojio vodeći položaj na tržištu tehnologije povezivanja. Naše iskustvo u tehnologiji povezivanja i zadržavanja je učvrstilo kompaniju kao svetski priznatog pružaoca rešenja i inovativnog razvojnog partnera.

Kontaktirajte nas